Miluje váš muž komfort? Tento dárek ho určitě potěší!

Znáte to. Muži mají rádi, když se cítí pohodlně. A to se týká i jejich oblečení. Pokud váš muž zbožňuje komfort, pak mu s velkou pravděpodobností udělá radost kvalitní opasek.

Opasky REDFIR jsou vyrobeny z těch nejlepších materiálů, takže jsou nejen stylové, ale také velmi pohodlné. Nezačnou škrtit ani po náročném dni v kanceláři, ani po vydatném obědě. Netlačí ani při dlouhé jízdě autem a při bezpečnostní kontrole na letišti stačí jen snadno odepnout kovovou sponu bez nutnosti sundávat celý opasek.

luxusný opasok REDFIR

  • Zvolte luxusní materiál

Naše pásky jsou jsou šité ručně v české dílně z té nejlepší kůže italského původu. Je to přírodní materiál, který má dlouhou životnost a je odolný proti opotřebení. 

  • Vyberte vhodnou délku

S opasky REDFIR nemůžete sáhnout vedle, přizpůsobí se totiž jakékoli postavě. A to jednak díky speciálnímu mechanismu s 38 pozicemi pro zapnutí místo standardních pár dírek, jednak kvůli možnosti opasek snadno zkrátit, aby neodstával příliš velký kus.

  • Sáhněte po slušivém stylu

Široká škála designů vyměnitelných spon umožňuje obdarovanému opasek nosit téměř k čemukoli a využít jej při každé příležitosti.

  • Nezapomeňte na správnou barvu

Opasky REDFIR jsou k dispozici v pestré paletě klasických i moderních barev. Můžete vybrat opasek, který bude ladit s oblečením vašeho muže, nebo opasek, který naopak bude výrazným prvkem outfitu.

pestré barvy REDFIR

Jak pojmout opasek jako dárek

Pokud víte, jakou barvu a styl váš muž preferuje, pak je to snadné. Můžete mu vybrat podobný opasek, který má už doma, jako kvalitnější náhradu, nebo zkusit něco nového a neokoukaného.

Jestliže si nejste jistá, co by preferoval, můžete zvolit dárkový poukaz. Tím mu dáte možnost vybrat si opasek, který se mu bude opravdu líbit.

Nedivte se, pokud se váš muž bude s novým páskem cítit tak pohodlně, že jej bude nosit i doma. To je naprosto normální. Opasky REDFIR jsou prostě tak komfortní, že ten svůj skoro nebude chtít sundat.