Hodnocení obchodu

5,0 137 hodnocení
5
136x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
ZM Avatar autora Zuzana Mazáčová | 29.7.2021
H Avatar autora Hanka | 26.7.2021
Byl to dárek pro manžela, super zpracování a geniální zapínání. Vřele doporučuji!
F Avatar autora fru | 26.7.2021
Palec nahoru ve všech směrech, přítel chtěl typ pásku s tímto zavíráním, jiné už nechce, takže i v tomto spokojenost.
LA Avatar autora Libor Adamec | 22.7.2021
První dojem výborný. Další recenze bude následovat po delším čase používání...
D Avatar autora Dana | 21.7.2021
Pásek vypadá velice luxusně, krásně zabaleno v dřevěné krabičce. Byl to dárek pro manžela a ten byl velice spokojený.
L Avatar autora Lenka | 19.7.2021
Velká spokojenost. Výborná komunikace a ochota, rychlé doručení. Pásek vypadá moc pěkně, kvalitně a luxusně. Byl to dárek pro přítele a ten byl nadšený. Děkuji
Avatar autora | 11.7.2021
KH Avatar autora Kristýna Hölzel | 8.7.2021
Naprostá spokojenost
JP Avatar autora Jiřina Prušková | 3.7.2021
Jsem velmi spokojená s kvalitou pásku a dodávkou, ještě více můj manžel, který si po prvním pásku k narozeninám vyžádal ješě druhý k svátku.
R Avatar autora Renata | 2.7.2021
Přehledné stránky, výborná komunikace, velký výběr a možnost kombinace, vysoká kvalita
LK Avatar autora Lucie Koubová | 28.6.2021
Velká spokojenost, rychlé dodání, krásný a kvalitní pásek.
S Avatar autora Svetlana | 28.6.2021
Opravdu velká spokojenost, kvalitní kůže, perfektní zpracování, krásně zabaleno i s děkovnou kartičkou, která je ručně podepsána a velmi rychle dodáno. Super.
DJ Avatar autora Drahorád Jakub | 25.6.2021
Máte perfektní pro a funkční produkt, s bezproblémovým obejdnáním a rychlým dodáním. velká spokojenost, mohu doporučit.
TJ Avatar autora Tkadlec Jiří | 23.6.2021
Velká spokojenost. Pásek je kvalitní a vypadá luxusně.
Avatar autora B.Bartáková | 19.6.2021
Rychlé dodání,perfektní výrobek krásné ,,balení,, naprostá spokojenost,,,,,
VV Avatar autora Václav Votava | 18.6.2021
Velká spokojenost jak s kvalitou pásků, tak s komunikací obchodu a když už se stalo, jsem měl technický problém s přeskou pásku, obratem byl ze strany obchodu vyřízený k plné spokojenosti zákazníka. Díky a udržte tento trend
MP Avatar autora Michaela Poláková | 18.6.2021
Syn už jiný nenosí, naprostá spokojenost
RP Avatar autora Radka Paulova | 18.6.2021
Opasek je nádherný, luxusně zabaleno a chválím i rychlost dodání.
PV Avatar autora Pavel Verner | 17.6.2021
Naprosto spokojen !!!
J Avatar autora Jaroslava | 17.6.2021
Velka spokojenost, pasek kvalitni a krasnej.
Nahoru
137 položek celkem