Hodnocení obchodu

5,0 18 hodnocení
5
18x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
JG Avatar autora Joao Gomes | 13.5.2020
I have recently bought a redfir belt and I couldn't be more satisfied. First, the purchase service was class and the belt arrived at my door in a beautiful package. Second, the quality of the belt is really what I was looking for and I am just waiting to this quarantine to pass to show off my new belt when I will be back to the office. Totally recommend!
ZK Avatar autora Zdeněk Kozák | 7.5.2020
M Avatar autora N. Mechacek | 29.4.2020
Zvažoval jsem jak pojmout hodnocení přístupu REDFIR a nebudu to zbytečně obcházet. Velmi zpříma napíši příčiny mé spokojenosti. 1) osobní oslovení s nabídkou pásku na míru 2) návrh dvou různých variant kůže a prošívání 3) řešení konečného návrhu 4) domluva předání Na závěr, pásek dorazil v hezkém balení s instrukcemi pro případné zkrácení, atd. Pásek vypadá naživo ještě lépe než na fotografiích, které jsem dostal při řešení návrhu (což velmi oceňuji). Celá komunikace probíhala naprosto skvěle a za mně se jedná o ukázkový marketing. N.
PT Avatar autora Petra Trčková | 28.4.2020
Naprostá spokojenost
J Avatar autora Jakub N. | 19.4.2020
velká spokojenost. kvalitní a pěkné
MD Avatar autora Martin Dolný | 18.4.2020
Vynikajúca kvalita a vzhľad
AP Avatar autora Alexandr Plocek | 14.4.2020
Hezký design, velmi dobrá kvalita.
J Avatar autora Jitka M. | 12.4.2020
L Avatar autora Lukáš K. | 7.4.2020
Krásný design s výborným a jednoduchým systémem utahování. Moje nová nejoblíbenější značka opasků :-)
V Avatar autora Václav | 1.4.2020
S páskem a obchodem velká spokojenost, doufám že tuto úroveň udrží o nadále.
T Avatar autora Tomás | 28.3.2020
Fantastic and elegant design. The mechanism in the belt is amazing: comfortable and very convenient. I am no longer using any conventional belts
P Avatar autora Paul V. | 28.3.2020
Wow! A great looking belt with an elegant and satisfying mechanism. I’m very happy with this product, good job Redfir!
H Avatar autora Hana N. | 26.3.2020
Pásek jsem koupila jako dárek k narozeninám. Přítel je moc spokojený. Pásek je praktický a kvalitně vyrobený. Komunikace s obchodem bezproblémová a dodání rychlé. Určitě vybavím i ostatní rodinné příslušníky :)
MP Avatar autora Matyáš Peterka | 26.3.2020
S obchodem, přístupem a páskem jsem nadmíru spokojen. Když pominu opravdovou kvalitu pásku se super systémem zapínání, tak pro mě rozhodující je, že je pásek vyroben a kompletován v Česku. Rád prostě podpořím lokální podniky! Držím jim palce.
M Avatar autora Michal | 1.3.2020
Velká spokojenost. Kvalitní kůže a hlavně velmi pohodlné zapínání. Po koupi prvního pásku na zkoušku jsem si dokoupil další dva :D Pásky používám každý den a jsou pořád jako nové. Navíc mají dobrý zákaznický servis - rádi poradí a odpovídají hned. Můžu jen doporučit!
R Avatar autora Radek | 20.2.2020
Výborný pásek, jsem s ním velice spokojený. Vřele doporučuji.
O Avatar autora Ondrej | 14.2.2020
Super vyrobok. Po par dnoch nosenia sa uz urcite nevratim ku klasickym opaskom. Extra pohodlne a prakticke. 5*
M Avatar autora Mates | 13.2.2020
Skvelý produkt, dostal som ako darček a totálna spokojnosť, doporučujem
18 položek celkem