Dárek, díky kterému bude poslušný celý rok

Přemýšlíte, čím obdarovat svého drahého, abyste si ho pěkně uvázali, ale zároveň mu dopřáli dostatek svobody na to, aby se nevzpouzel? Máme pro vás skvělý tip na dárek, který má víc využití, než by se na první pohled mohlo zdát.

Hned na úvod prozradíme, co je tím tajemným dárkem. Na první pohled vypadá úplně nevinně: kožený opasek REDFIR bez dírek. Pokud jej svému miláčkovi předáte v efektní dřevěné krabičce s úsměvem naivní školačky a následným šibalským mrknutím, dostanete ho do kolen už tím. A to ještě neví, co všechno jej čeká…

co jej čeká

Rozhodně trvejte na tom, ať si opasek rovnou vyzkouší. Samozřejmě mu s tím láskyplně pomozte a pečlivě se ujistěte, že mu dobře sedí. Pásek lze v případě potřeby snadno zkrátit a automatickou sponu znovu nasadit. Jde to rychle a to je dobře, protože vám i díky tomu zbyde dost času na jiné věci.

Například můžete svému partnerovi ukázat, jak snadno se opasek sundává. Jak s ním nemusíte pracně zápolit, protože unikátní mechanismus povolí bez nesnází a rozepnout pásek je záležitost okamžiku.

pozice

Díky až 38 pozicím pro zapnutí místo klasických pár dírek bude opasek REDFIR vašemu drahému vždy perfektně sedět. A to nejen kolem pasu. Zkuste jím například spoutat muži ruce za zády. Už se nemůže bránit a možná si to i tajně přál. K čemu by teď stejně opasek potřeboval, když už má kalhoty dole?

I v době, kdy zrovna nejste spolu, mu vás bude jeho nový opasek připomínat. Můžete mu na něj nechat dokonce vyrazit monogram, datum vašeho seznámení nebo tajnou šifru, jejíž významu budete rozumět jen vy dva. Pokaždé, když ji uvidí, vzpomene si na vás a nebude se moci dočkat, až budete zase sami.

vôňa kože

Vůně pravé kůže dělá s člověkem divy. Nebuďte proto překvapení, až vám partner bude chtít oplatit svázání rukou nebo uskutečnit nějaký jiný zajímavý nápad. Je jen na vás, co mu dovolíte. REDFIR má kromě opasků v nabídce také další módní doplňky jako jsou peněženky nebo pouzdra na karty. Rozhodně je z čeho vybírat pro další narozeniny nebo Vánoce. 

Ale samozřejmě pouze v tom případě, že si to váš drahý zaslouží a nebude zlobit. :)