Jak udělat o Vánocích pravou radost chlapovi pod pantoflem?

Máte doma takového toho klasika, co si obvykle pod vánočním stromkem nad dárky od rodiny povzdechne: „Zase ponožky? Už mám na každý den v roce, děkuju.“ Pokud ano, máte šanci mu tento rok svátky udělat opravdu výjimečnými!

Základní mužský instinkt 

Ukažte mu, že rozumíte jeho mužským potřebám. Všichni víme, že opravdový gentleman potřebuje více než jen obligátní ponožky pod stromečkem. Co byste řekli na stylový, ale zároveň funkční dárek, který zvedne jeho sebevědomí? Solidní kožený opasek REDFIR je ten pravý balzám pro mužskou duši.

DSC09032

Proti vánoční nadváze 

Cukroví, kapr, bramborový salát a další sváteční speciality... Jo, přibrali jsme. Ale s páskem REDFIR to není problém! Díky unikátnímu mechanismu zapínání je jeho věrnost pasu vašeho chlapa nepodmíněná. Vždy bude držet přesně tam, kde má.

Ne každý superhrdina nosí plášť 

Někteří nosí opasek REDFIR! Ať už váš manžel zachraňuje ztracené drobnosti pod gaučem nebo bojuje s otevíráním vína a zavařených okurek, opasek REDFIR je tu, aby mu při všech těch záslužných činech dodal super styl.

DSC00245 – kópia

Vyměnitelné spony? Vážně? 

Ano, vážně. A proč? Protože dnešní moderní chlap potřebuje flexibilitu. Dneska v kanceláři, zítra na romantickou večeři (a to je ten moment, kdy mu dáte najevo, jak moc si vážíte toho, že se konečně hezky oblékl). Každá příležitost si zaslouží tu správnou sponu.

Něco, co ho chytne za srdce

Pokud opasek ponese jeho iniciály nebo se na něm bude skvít významné datum díky ražbě na míru, najednou se z něj stane něco víc než jen módní doplněk. Je to dárek, který nese vzpomínky.

DSC09081

Dámy, ať už máte doma superhrdinu, gentlemana nebo kluka od vedle, opasek REDFIR je tou nejlepší volbou pro úžasný dárek. Protože když ho ráno uvidí viset na věšáku, bude vědět, že má vedle sebe ženu, která ví, co je pro něj to nejlepší. A samozřejmě která má smysl pro humor!