Hodnocení obchodu

5,0 146 hodnocení
5
144x
4
2x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
JJ Avatar autora Jozef Jedlička | 31.8.2020
Opasok bol vkusne zabalený, vhodna potlač a čo je nemenej dôležité, v recyklovateľnom obale. Čo sa týka samotného opasku môžem konštatovať, za 8 mesiacov používania, že opasok nezanecháva žiadne zafarbenie odevov a tak isto nepoškodzuje odev inym spôsobom. Systém zapínania opasku, nie je štandardný, výrobca sa vydal cestou v zmysle NOVÉ JE DOBRÉ. Jednotlivé, použité materiály sú v solídnej kvalite, snáď sa v ďalších rokoch nesklamem. Cena, tak myslím, že vzhľadom k použitým materiálom, je s ľudskou tvárou. Do budúcna by som nepohrdol, keby sa sortiment rozšíril o opasky ktoré nemajú bočné prešitie a teda len hladký kožený pás a o opasky z iných materiálov. Celkovo tento výrobok hodnotím ako kvalitu zasnúbenú s vkusom. Možno nie je najlepší, ale odvážne sa vydal cestou konkurencieschopnosti.
TR Avatar autora Tamara Rigová | 14.8.2020
Opasok je krásny, super dizajn, vyzerá naozaj kvalitne a pohodlne sa nosí. Balenie opasku ma naozaj prekvapilo, pretože prišiel fakt krasne zabalený.
FT Avatar autora Frýdl Tomáš | 7.8.2020
Skvělé pásky. Opravdu není co vytknout. Konečně pásky s automatickým zapínáním, které se kvalitou materiálu vyrovnají klasickým páskům od brašnáře... Už jen čekám na další barvy kůží, abych si ke svým stávajícím dvěma kouskům mohl pořídit další.
D Avatar autora David | 4.8.2020
Skvelá práca! Ako produktový dizajnér vnímajuci detaily, materiál a funkčnosť možem povedať, že ide o kvalitný výrobok, s ktorým som nadmieru spokojný. Opasok nosím prakticky denno denne a jeho spracovanie dlhodobo nestráca na hodnote. Navyše vyzerá skvele, rád sa sním pochválim keď stretnem človeka, ktorý tiež oceňuje kvalitu.
OM Avatar autora Ondřej Málek | 21.7.2020
Opasek jsem koupil bratrovi k narozeninám.Opasek přišel v luxusním balení s kvalitním balzámem na kůži + rychlé doručení.Mohu doporučit.
J Avatar autora Jozef | 23.6.2020
P Avatar autora Patrik | 8.6.2020
Kvalitní pasek, vypadá, že vydrží opravdu dlouho. Oceňuji způsob zapínání pásku. Aktuálně jsem spokojeným majitelem již půl roku a nepozoruji jakékoliv známky opotřebení.
VK Avatar autora Vojtěch Kučera | 31.5.2020
Na pásku jsem ocenil kvalitní zpracování kůže a zapínaní pásku na míru, dle toho jak se člověk přecpe k obědu. Velmi povedené je i dárkové balení. Jako dárek, pásek velmi potěšil. Mohu vřele doporučit.
JG Avatar autora Joao Gomes | 13.5.2020
I have recently bought a redfir belt and I couldn't be more satisfied. First, the purchase service was class and the belt arrived at my door in a beautiful package. Second, the quality of the belt is really what I was looking for and I am just waiting to this quarantine to pass to show off my new belt when I will be back to the office. Totally recommend!
ZK Avatar autora Zdeněk Kozák | 7.5.2020
M Avatar autora N. Mechacek | 29.4.2020
Zvažoval jsem jak pojmout hodnocení přístupu REDFIR a nebudu to zbytečně obcházet. Velmi zpříma napíši příčiny mé spokojenosti. 1) osobní oslovení s nabídkou pásku na míru 2) návrh dvou různých variant kůže a prošívání 3) řešení konečného návrhu 4) domluva předání Na závěr, pásek dorazil v hezkém balení s instrukcemi pro případné zkrácení, atd. Pásek vypadá naživo ještě lépe než na fotografiích, které jsem dostal při řešení návrhu (což velmi oceňuji). Celá komunikace probíhala naprosto skvěle a za mně se jedná o ukázkový marketing. N.
PT Avatar autora Petra Trčková | 28.4.2020
Naprostá spokojenost
J Avatar autora Jakub N. | 19.4.2020
velká spokojenost. kvalitní a pěkné
MD Avatar autora Martin Dolný | 18.4.2020
Vynikajúca kvalita a vzhľad
AP Avatar autora Alexandr Plocek | 14.4.2020
Hezký design, velmi dobrá kvalita.
J Avatar autora Jitka M. | 12.4.2020
L Avatar autora Lukáš K. | 7.4.2020
Krásný design s výborným a jednoduchým systémem utahování. Moje nová nejoblíbenější značka opasků :-)
V Avatar autora Václav | 1.4.2020
S páskem a obchodem velká spokojenost, doufám že tuto úroveň udrží o nadále.
T Avatar autora Tomás | 28.3.2020
Fantastic and elegant design. The mechanism in the belt is amazing: comfortable and very convenient. I am no longer using any conventional belts
P Avatar autora Paul V. | 28.3.2020
Wow! A great looking belt with an elegant and satisfying mechanism. I’m very happy with this product, good job Redfir!
Nahoru
146 položek celkem