5 důvodů proč je pásek REDFIR dokonalý dárek

1. Automatická spona, se kterou u nás zakoupíte naše pánské nebo dámské opasky se dá jednoduše sundat a libovolně vyměnit za další sponu, která je na pásek s automatickým mechanismem určena. Spony a pásky můžete jednotlivě dokupovat při různých příležitostech jako třeba narozeniny, svátek, Valentýn či Vánoce. Máte tak dárek pro muže nebo ženu vyřešený na dalších minimálně 5 let. Opasky se sponami se pak mohou libovolně kombinovat.

REDFIR spony

 

2. Máte na výběr ze dvou balení. Základní balení je kartonová krabička s logem REDFIR, ve které je vložený krásný textilní pytlíček s výšivkou loga REDFIR. Druhé balení je dřevěná dárková krabička s kovovým zavíráním, které dárku dodává luxusní šmrnc. V obou krabičkách jsou obálky s poděkováním, které ručně podepisujeme a pečetíme. Také je přiložen návod, jak automatický opasek zkrátit, používat a jak se starat o kůži. 

REDFIR balení

 

3. Jak pánské, tak i dámské opasky dodáváme vždy ve dvou velikostech. U pánů je standardní délka opasků 120 cm a prodloužená verze 150 cm. U žen jsou tyto délky u standardní verzi 100 cm a v prodloužené verzi 130 cm. To zaručuje, že padnou úplně každému a nemusíte se obávat, že bude pásek krátký. Naopak, delší opasek se dá jednoduše zkrátit sundáním automatické spony a odstřižením přebytečné délky. Zkrátit kožený pásek můžete nůžkami nebo nožem dle přiloženého návodu v balení. 

REDFIR%20zkr%C3%A1cen%C3%AD

 

4. Pokud si na výběr pánského nebo dámského koženého opasku netroufáte, nechte to na obdarovaného nebo obdarovanou, aby si vybrali sami. Máme různé barvy kožených opasků s různými přešitími a taky vícero druhů automatických spon, jak pro pány, tak i pro dámy. Chápeme, že je někdy těžké trefit se do vkusu a vybrat dokonalý dárek. Proto nabízíme dárkové poukazy, které Vám po objednání odešleme na Váš e-mail. Obdarovaní si tak mohou vybrat automatický kožený pásek s ražbou monogramu nebo v extra délce. Případně můžete zakoupit poukaz na standardní pásek dostupný skladem. Opasky z dárkových poukazů jsou vždy zabalené v dřevěné dárkové krabičce.

REDFIR poukaz

 

5. Automatické kožené opasky REDFIR jsou šité v České republice. Všechny opasky jsou ručně ušité z pravé italské kůže. Lícová strana opasku je vyrobena z “top grain leather”, která patří mezi nejkvalitnější typy kůží. Jedná se o kůži z půlkruponu, kde je kůže nejpevnější a má nejlepší vlastnosti. Rubová strana opasku je vyrobena ze "split leather", a tedy spodnější vrstvy kůže. Jak opasky, tak i balení pro nás vyrábějí české společnosti. Jestli se zajímáte o lokální značky a výrobu, více si můžete přečíst také v článku Automatické opasky bez dírek vyrobené v Česku. Nákupem u nás jednak zakoupíte luxusní pánské nebo dámské opasky z pravé kůže, ale také podpoříte malý český podnik.

REDFIR výroba