Automatické opasky bez dírek vyrobené v Česku

Ne nadarmo se říká „zlaté české ručičky“. V Česku je mnoho šikovných řemeslníků a firem, které zde poctivě a s láskou ke svému řemeslu vyrábějí produkty pro své zákazníky. Když jsme značku REDFIR zakládali, měli jsme jasno v tom, že chceme pokud možno co nejvíce lokálních dodavatelů a partnerů. Naše automatické kožené pásky bez dírek vyrábíme přímo v ČR, v dílně, kde se místní řemeslníci věnují kožedělné výrobě již více než čtvrt století.

REDFIR%20opasky

Když si u nás zakoupíte pánské nebo dámské opasky bez dírek, součástí balení bude vždy návod na zkrácení opasku, jak manipulovat se sponou a také krátká informace o tom, jak o kožené opasky pečovat. Spolu s tím do balení vždy přikládáme vlastnoručně podepsané poděkování za to, že jste se Vaším nákupem rozhodli podpořit právě naši značku REDFIR. Velice si toho vážíme! Ještě větší radost pak máme z Vašich úžasných hodnocení a že stále přibývají další spokojení zákazníci naší značky. To nám dodává chuť neustále usilovně pracovat a rozšiřovat portfolio našich produktů.

Ražba loga REDFIR a pečetění obálky

Snaha o lokální výrobu a podporu místních řemeslníků a firem zdaleka nekončí pouze kožedělnou výrobou. Při objednání opasku si vždy můžete zvolit typ balení. Standardně jsou naše opasky zabaleny v kartonové krabičce s naším logem. Krabičky pro nás na míru dle našeho zadání vyrábí česká firma Solpap s.r.o. Opasky jsou v krabičce uloženy v textilním pytlíčku z broušeného plátna s výšivkou našeho loga REDFIR, které pro nás vyrábí rovněž česká firma Pytlíčky s.r.o. Jedná se o chráněnou dílnu, kde pracují lidé se zdravotním i psychickým onemocněním. Pracovat v normálním pracovním prostředí je pro ně velmi komplikované. Potřebují přestávky, uzpůsobené prostředí, různý přístup při zadávání úkolů. A hlavně klidné a podporující okolí. Ale co mají společné, je to, že všichni rádi tvoří a chtějí být užiteční. A my máme velkou radost z naší spolupráce a z toho, že kromě krásného balení opasku můžete pro pytlíček najít další praktické využití u Vás doma.

REDFIR textilní pytlíčky

Druhou možností je zakoupit si opasky v dárkovém balení - opasky umístěny v dřevěné šestihranné krabičce s vygravírovaným logem REDFIR. Tyto krásné dřevěné krabičky jsou stejně jako kartonové krabičky vyráběné českou firmou. Následně ještě krabičky opatříme kovovým zavíráním a před vložením pásků vysteleme dřevitou vatou. Z recenzí našich zákazníků víme, že takto zabalený opasek je dokonalým dárkem a balení ještě umocní exkluzivitu, již tak originálního a kvalitního dárku. Pokud hledáte výjimečný dar, tak doporučujeme objednat v dřevěné dárkové krabičce pánské zakázkové opasky nebo dámské zakázkové opasky s monogramem nebo v extra délce. Můžete si být jisti, že s tímto darem zabodujete.

REDFIR dřevěné dárkové krabičky

Pokud se Vám naše práce a produkty líbí, tak Vám doporučujeme také odběr novinek ve formě našeho newsletteru. K odběru novinek se jednoduše přihlásíte na spodku našich webových stránek vložením Vaši e-mailové adresy a přihlášením k odebírání newsletteru. Také nás můžete sledovat na sociálních sítích Facebook a Instagram.

REDFIR oba typy balení