Myslete na vánoční dárky včas

Mnozí z nás si nakupování vánočních dárků nechávají na poslední chvíli a příliš se nezaobírají uvažováním nad tím, jaký dárek komu pořídit. Pravdou je, že vánoční svátky dnes a před sto lety se neporovnatelně liší. Dříve to nebyl takový konzum jako dnes, děti ocenily, pokud pod stromečkem našly alespoň pomeranče nebo čokoládu. Bylo jednoznačně jednodušší přemýšlet nad dárkem pro muže nebo ženu. 

REDFIR dárková krabička vánoční dárek

 

Když nakupujeme vánoční dárky my, raději se snažíme koupit jednu praktickou a kvalitní věc, než více malých zbytečností. Jeden pořádný dar má několik výhod. S lehkou nadsázkou se dá říct, že prach pak padá pouze na jeden dárek, zabírá méně prostoru ve skříni a obdarovaný si dárku více váží a zaručeně si jej zapamatuje.

REDFIR Vánoce 1

 

Skvělý dárek je například takový, ke kterému se dají dokupovat komponenty, takže vánoční dárky na následujících 5 let dopředu máte vyřešené. Zrovna takovým dárkem jsou naše pánské a dámské kožené automatické opasky REDFIR. Spona, která na tomto opasku je, se dá jednoduše sundat a vyměnit za jakoukoliv další, která je na opasek s automatickým mechanismem určena. Automatické spony nebo opasky tak můžete jednotlivě dokupovat klidně i každé další Vánoce. Opasky jsou ručně vyrobené v Česku z kvalitní italské kůže. Díky stovkám našich spokojených zákazníků a jejich recenzí si můžete být jistí, že se jedná o luxusní a praktický dárek s dlouhou životností. 

REDFIR Vánoce 2

 

 

Precizní práce ale vyžaduje svůj čas a proto by se dárky tohoto druhu měli kupovat s předstihem. Běžně se stává, že na konci listopadu, nebo dokonce až v průběhu prosince, přichází vánoční horečka na mnoha z nás a kamenné obchody a e-shopy jsou zahlcené objednávkami. Výroba nestíhá vyrábět, protože není dostatek strojů a zaměstnanců. Doručovací společnosti nestíhají a na zákazníky začíná přicházet strach o nedoručené zásilky a smutné pohledy při vánočním stromku. 

REDFIR Vánoce 5

 

Naše doporučení je, abyste řešili nákup kvalitních a precizních dárků včas. Jestli u nás nakupujete dárky ještě v říjnu nebo listopadu, bezpečně Vám stihneme vyrobit a dodat také pánské zakázkové opasky nebo dámské zakázkové opasky. Můžete tak svým blízkým věnovat luxusní kožený pásek s monogramem nebo v nadstandardní délce. Naopak, pokud u nás nakupujete až v prosinci, velmi pravděpodobně již může být výroba zahlcena objednávkami a proto Vám spíš doporučíme zvolit některé z našich standardních opasků bez dírek, které máme dostupné skladem, a to jak pro pány, tak i pro dámy

REDFIR Vánoce 3

 

Stále se najde hodně lidí, kteří hledají vánoční dárek na poslední chvíli. V takovém případě můžeme doporučit zakoupení dárkových poukazů. Zakoupený poukaz Vám velice rychle zašleme na e-mail a Vy tak můžete vyřešit dárek z pohodlí domova dokonce i na Štědrý den.

REDFIR Vánoce 4