Tipy na osvědčené dárky pro muže, které potěší

Vybrat dokonalý dárek pro pány může být oříšek. Ať už je to váš partner, táta, bratr nebo kamarád, vždy chcete zaujmout a udělat radost. Jenže pánové mohou být hůře odhadnutelní, co se týče jejich nároků. Máme však pro vás několik nápadů, díky kterým budete mít úspěch.

Kožený automatický pásek, co vždy padne jako ulitý

Ačkoli se může zdát, že opasek je běžný dárek, s těmi od REDFIR to tak rozhodně není. Tyto luxusní kožené opasky navržené tak, aby padly každému, jsou opravdovým skvostem mezi doplňky. Ať už je to díky mechanismu zapínání s 38 pozicemi místo klasických pár dírek nebo variabilní délce, kterou si každý může snadno upravit, pásek od REDFIR je tím nejlepším dárkem pro každého muže. Tyto automatické opasky bez dírek jsou vyrobeny z kvalitní kůže přímo v České republice.

ulitý

Personalizovaný dárek

Opasek můžete nechat jak je, nebo mu dodat osobní punc. Srdci obdarovaného pak bude ještě bližší. Na špičku pásku nechte vyrazit monogram, krátký nápis, datum nebo symbol. Pásek REDFIR s úpravou na míru se stane krásným dárkem k narozeninám, Vánocům, ale třeba i k výročí nebo k dalším významným událostem.

Zakázková výroba REDFIR2

Jste dva, jste pár

Pokud chcete dát všem jasně najevo, že patříte ke svému miláčkovi nebo že jste tátova princezna, pořiďte si opasek také –⁠ v barevně sladěné kombinaci nebo rovnou v dámské verzi svého pánského protějšku. Je to drobnost, která udělá radost vám oběma.

pár

Začněte opaskem, pokračujte sponami

Spony pásků REDFIR jsou vyměnitelné. Stačí rozepnout, nackvaknout jinou a hned má opasek nový styl podle nálady, příležitosti nebo outfitu. Díky tomu se muž nikdy nemusí vzdát svého oblíbeného pohodlného doplňku, ale jen jej osvěží novou přezkou. Kdykoli je možné objednat samostatnou sponu, pásek nebo hotový opasek v některé z nejoblíbenějších kombinací. A vy tak vždy máte inspiraci na dárky.

Opasky jsou navíc vkusně zabalené v látkovém pytlíku a kartonové krabičce. Pro náročnější je možnost zvolit dřevěnou dárkovou krabičku, která sklízí úspěch u mnoha spokojených zákazníků a skvěle slouží pro ukládání pásku.

opasok plus spona_1

Otevřete skříňku plnou doplňků

Značka REDFIR se nezastavuje jen u opasků. Pro muže, kteří se rádi obklopují kvalitou a stylem, má široký výběr doplňků. A vám nabízí spoustu možností pro jeho další narozeniny.

Minimalistické kožené peněženky, hedvábné kravaty, s opasky sladěná kožená pouzdra na karty, na brýle a dokonce i pouzdra na panáky jsou jen některé z nabídky. To vše s jedním společným jmenovatelem: dokonalá kvalita a precizní zpracování zručnými českými řemeslníky.

Když přijde čas na výběr dárku pro muže, mějte na paměti, že nejde jen o věc samotnou, ale i o projev vaší péče a pozornosti. U REDFIR najdete kožené opasky a doplňky, které mají charakter, kvalitu a styl, který potěší všechny pány. Překvapte je dárkem, který zdůrazní jejich mužnost a zároveň potěší jejich smysl pro prvotřídní výrobky z poctivé kůže.

doplnky_1