Hodnocení obchodu

5,0 281 hodnocení
5
279x
4
2x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
J Avatar autora Jozef | 23.6.2020
P Avatar autora Patrik | 8.6.2020
Kvalitní pasek, vypadá, že vydrží opravdu dlouho. Oceňuji způsob zapínání pásku. Aktuálně jsem spokojeným majitelem již půl roku a nepozoruji jakékoliv známky opotřebení.
VK Avatar autora Vojtěch Kučera | 31.5.2020
Na pásku jsem ocenil kvalitní zpracování kůže a zapínaní pásku na míru, dle toho jak se člověk přecpe k obědu. Velmi povedené je i dárkové balení. Jako dárek, pásek velmi potěšil. Mohu vřele doporučit.
JG Avatar autora Joao Gomes | 13.5.2020
I have recently bought a redfir belt and I couldn't be more satisfied. First, the purchase service was class and the belt arrived at my door in a beautiful package. Second, the quality of the belt is really what I was looking for and I am just waiting to this quarantine to pass to show off my new belt when I will be back to the office. Totally recommend!
ZK Avatar autora Zdeněk Kozák | 7.5.2020
M Avatar autora N. Mechacek | 29.4.2020
Zvažoval jsem jak pojmout hodnocení přístupu REDFIR a nebudu to zbytečně obcházet. Velmi zpříma napíši příčiny mé spokojenosti. 1) osobní oslovení s nabídkou pásku na míru 2) návrh dvou různých variant kůže a prošívání 3) řešení konečného návrhu 4) domluva předání Na závěr, pásek dorazil v hezkém balení s instrukcemi pro případné zkrácení, atd. Pásek vypadá naživo ještě lépe než na fotografiích, které jsem dostal při řešení návrhu (což velmi oceňuji). Celá komunikace probíhala naprosto skvěle a za mně se jedná o ukázkový marketing. N.
PT Avatar autora Petra Trčková | 28.4.2020
Naprostá spokojenost
J Avatar autora Jakub N. | 19.4.2020
velká spokojenost. kvalitní a pěkné
MD Avatar autora Martin Dolný | 18.4.2020
Vynikajúca kvalita a vzhľad
AP Avatar autora Alexandr Plocek | 14.4.2020
Hezký design, velmi dobrá kvalita.
J Avatar autora Jitka M. | 12.4.2020
L Avatar autora Lukáš K. | 7.4.2020
Krásný design s výborným a jednoduchým systémem utahování. Moje nová nejoblíbenější značka opasků :-)
V Avatar autora Václav | 1.4.2020
S páskem a obchodem velká spokojenost, doufám že tuto úroveň udrží o nadále.
T Avatar autora Tomás | 28.3.2020
Fantastic and elegant design. The mechanism in the belt is amazing: comfortable and very convenient. I am no longer using any conventional belts
P Avatar autora Paul V. | 28.3.2020
Wow! A great looking belt with an elegant and satisfying mechanism. I’m very happy with this product, good job Redfir!
H Avatar autora Hana N. | 26.3.2020
Pásek jsem koupila jako dárek k narozeninám. Přítel je moc spokojený. Pásek je praktický a kvalitně vyrobený. Komunikace s obchodem bezproblémová a dodání rychlé. Určitě vybavím i ostatní rodinné příslušníky :)
MP Avatar autora Matyáš Peterka | 26.3.2020
S obchodem, přístupem a páskem jsem nadmíru spokojen. Když pominu opravdovou kvalitu pásku se super systémem zapínání, tak pro mě rozhodující je, že je pásek vyroben a kompletován v Česku. Rád prostě podpořím lokální podniky! Držím jim palce.
M Avatar autora Michal | 1.3.2020
Velká spokojenost. Kvalitní kůže a hlavně velmi pohodlné zapínání. Po koupi prvního pásku na zkoušku jsem si dokoupil další dva :D Pásky používám každý den a jsou pořád jako nové. Navíc mají dobrý zákaznický servis - rádi poradí a odpovídají hned. Můžu jen doporučit!
R Avatar autora Radek | 20.2.2020
Výborný pásek, jsem s ním velice spokojený. Vřele doporučuji.
O Avatar autora Ondrej | 14.2.2020
Super vyrobok. Po par dnoch nosenia sa uz urcite nevratim ku klasickym opaskom. Extra pohodlne a prakticke. 5*
Nahoru
281 položek celkem

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení