Do letadla ta správná volba

Vyjděte ze zajetých kolejí. Řekněte sbohem svému starému opasku a vyzkoušejte takový, který na sobě ani neucítíte. Snad každý se ocitl v situaci, ve které by na svém opasku potřeboval ještě jednu dírku navíc. Co kdybychom se jich zbavili a užívali si pohodlí po sytém obědě? Seznamte se s koženými opasky bez dírek – doplňkem, který mění pravidla hry. A to 39krát.
 
zúbky
 

Spojit módu, funkčnost a zůstat přitom stále stylový se v mnoha situacích může zdát více než nemožné. Kožené opasky bez dírek jsou však důkazem toho, že si můžete užívat pohodlí bez toho, abyste se cítili uvězněni ve svém vlastním oblečení.

Do letadla ta správná volba

Při kontrolách jsou všichni povinni ze sebe sundat všechny kovové části – opasek není výjimkou. Protože se však na Redfir opasku nachází odepínací spona, nikdy nejste nuceni sundat ze sebe celý opasek. Stačí ji odepnout (opasek zůstává na kalhotách), umístit do přehrádky a kontrolu máte za chvilku za sebou.

39 pozic je více než 7 dírek

Klasický opasek vám nabídne 7 dírek, kterým se budete muset přizpůsobit, nebo se smířit s nekomfortem.

Redfir opasky však mají k dispozici 39 pozic, díky kterým si nastavíte délku opasku na 100% podle vašich představ. Opasek slouží vám, ne vy jemu.

Nastoupíte do auta, jednoduše si opasek uvolníte, půjdete na oběd, přizpůsobíte si ho vašim potřebám, následně vrátíte do původní pozice. A to všechno bez toho, aby někdo něco zaregistroval.

 zapínanie

Investujte teď a ušetříte do budoucna

Spojení české ruční výroby, unikátního zapínacího mechanismu a pravé italské kůže vytváří opasek, který sedí každému členovi vaší rodiny.

  1. Výhodná investice: Protože opasky nemají dírky a ani klasickou sponu, nezlomí se, neohnou a ani neroztrhnou.
  2. Výběrová hovězí kůže: Bez problémů vydrží každodenní nápor při nošení.
  3. 1 opasek na 6 způsobů: Díky konfigurátoru si navrhnete opasek podle vlastních představ (na výběr máte více než 70 kombinací s různými typy spon a barvami).
  4. Samostatné prvky: Pokud si vyberete jen koženou část opasku, spony si můžete dokoupit a měnit je podle potřeby.
  5. Jednoduchost výběru díky jedné délce: Všechny pánské opasky mají 120 cm a dámské opasky mají 100 cm. Když vám velikost nesedne, jednoduše si přebytečnou část odstřihnete.

Pro náročné zákazníky nabízíme i možnost výroby opasku na míru. V případě, že vám standardní délka nestačí, můžeme pro vás vyrobit opasek o pár desítek centimetrů delší.

spony

Ideální jako personalizovaný dárek

Kupovat klasický opasek jako dárek se někdy nemusí vydařit. Není nic horšího, než netrefit správnou velikost či materiál opasku. Opasky Redfir nejenže sednou každému, ale zároveň je můžete i personalizovat.

Díky reliéfnímu ražení do kůže si sami vyberete, jaké jméno nebo nápis má být na opasku vyrytý. Opasek se tak stane dárkem s přidanou hodnotou pro svého nového majitele.

Zažijte nový druh komfortu

Ať už jste dáma nebo pán, svoji cestu k Redfir opasku si najdete tak, jako X našich spokojených zákazníků. A jestli nám nevěříte, podívejte se na to, co si myslí ostatní.