Kolik stojí kvalitní kožený opasek?

Proč některé pásky vydrží krásné po mnoho let i při intenzivním používání a jiné se za půl roku nedají nosit? Proč se v jednom cítíte jak ve vězení a nemůžete se dočkat, až jej večer sundáte, zatímco jiný vám perfektně sedí celý den? Zjistěte, co vše ovlivňuje cenu opasku a jak se to promítne na vaší spokojenosti s jeho nošením.
 
Co vše se promítá do ceny opasků REDFIR?
Uvádíme pětici těch nejzásadnějších faktorů, které vstupují do hry právě u našich produktů. Našli bychom jich i více, ale pro vytvoření si vlastního obrázku je tento základní výčet dostačující.
 
1. Lokální ruční výroba v Česku
 
Opasky REDFIR pochází od řemeslníků z tuzemské dílny s téměř 30letou tradicí kožedělné výroby. Zde se řeže spodní i vrchní lícová kožená vrstva opasku do příslušného tvaru, vysekává prostor pro všití zoubkového mechanismu a jednotlivé vrstvy se důkladně lepí dohromady. Následuje jednoduché nebo dvojité obšití po obvodu opasku, lakování i leštění jeho hran, aby byly hladké a estetické, a kompletace se sponou a dalšími díly.

Produkty si na rozdíl od některých známých prodejců nenecháváme šít ani v Číně nebo Vietnamu, ani v jiných cizích zemích. Koupí opasků REDFIR proto podpoříte tuzemskou ekonomiku, stejně jako to děláme my, když u českých firem odebíráme krabičky na naše opasky. Textilní sáčky pocházejí ze zdejší lokální chráněné dílny.

malí sačok

2.Prvotřídní kůže

Pásky šijeme z prémiové kůže „top grain leather“, což není pravidlem ani u renomovaných zahraničních značek. Běžné označení „genuine leather“ znamená pouze to, že materiál obsahuje nějaký podíl zvířecí kůže. Ve skutečnosti nevypovídá ani o kvalitě jí samotné, ani o kvalitě výrobku. Většinou se vyrábí průmyslově ze zbytků kůží, které se rozemelou na drť a slepí pojivem. Více si můžete přečíst v článku Není kůže jako kůže.

Pečlivě vybraná kůže u nás prochází precizním zpracováním tak, aby byl opasek při nošení komfortní a přitom pevný a odolný, měl typickou příjemnou vůni kůže a elegantní nadčasový vzhled.

victory do blogu

3. Žádné vytahané dírky, praskliny nebo deformace

Naše opasky leccos vydrží nejen díky prvotřídnímu materiálu, ale zároveň kvůli speciálnímu automatickému mechanismu zapínání. Absence klasických dírek zabraňuje vzniku nevzhledného opotřebení a míst náchylných ke zlomení. 

Investice do opasku REDFIR je dlouhodobě výhodná, protože vám v té nejlepší formě vydrží desítky let a není třeba brzy kupovat nový kvůli poškození. Dobrá zpráva je, že vám díky minimálním rozestupům mezi jednotlivými pozicemi zapínání pásek padne, i pokud vaše váha zakolísá

noir do blogu

4.Vyměnitelné spony

Možná vás napadne, že s postupem času vás může zvolený model omrzet. I na toto máme řešení. Nejvýraznějším prvkem opasku je spona a tu můžete snadno dočasně nebo natrvalo vyměnit za jinou. Je to tak jednoduché, že ji zvládnete odejmout a opět dát zpět i při kontrole na letišti. 

Libovolné kombinace přináší mnoho možností pro slazení s celkovým outfitem. V naší nabídce najdete ploché spony v barvách různých kovů a nechybí ani varianta s klasickým vzhledem.

uniq predloha pánska

5. Konfigurátor a možnosti personalizace

Také máte rádi, když si můžete produkt vyladit podle vlastních představ? My ano, a proto jsme pro vás připravili konfigurátor opasků. Díky němu si můžete sestavit vlastní model. Vyberte si barvu kožené části, zvolte design spony a podle vašeho přání hotový produkt zabalíme do kartonové nebo dřevěné dárkové krabičky.

Opasek si můžete sami navrhnout, přidat extra délku nebo nechat personalizovat reliéfní ražbou monogramu na úzkém konci opasku. Ke každému pásku K opaskům si můžete vybrat sladěné doplňky jako peněženky, pouzdra na karty nebo pouzdra na panáky.

doplnky

… Tímto výčtem benefitů nekončíme

Nabízíme také individuální přístup a špičkový zákaznický servis. Naši klienti obvykle neskončí jen u jednoho nákupu. Přesvědčte se o tom sami a prohlédněte si recenze nebo se rovnou staňte naším váženým zákazníkem a vyberte si svůj krásný nový opasek.

V REDFIR vám nabízíme prvotřídní opasky z poctivé kůže a s pečlivým ručním zpracováním, na nichž je pro vaše pohodlné nošení promyšlený každý detail. Každý krok výroby našich doplňků s sebou nese odpovídající náklady. Výslednou cenu opasku tedy z podstaty věci není v našich silách sladit s představou úplně každého zákazníka. 

Pokud jste však příznivci kvalitně odvedené práce, nadčasového designu a produktů, které vydrží spolehlivě sloužit dlouhé roky, věříme, že jejich cenu shledáte nejen relevantní, ale že budete možná dokonce i příjemně překvapeni