Móda bez omezení: Kožený opasek, který má 38 pozic místo děr

Vyhněte se nepohodlným kusům oblečení a zkuste takové, které na sobě ani necítíte. Snad každý se ocitl v situaci, ve které by na svém opasku potřeboval ještě o jednu dírku navíc. Co kdybychom se jich zbavili a užívali si pohodlí po sytém obědě? Seznamte se s koženými opasky bez dírek – doplněk, který mění pravidla hry. A až 39krát.
 
titulná fotka opasku
 
 

Spojit módu, funkčnost a zůstat přitom stále stylový se v mnoha situacích může zdát více než nemožné. Kožené opory bez dírek jsou však důkazem toho, že si můžete užívat pohodlí bez toho, abyste se cítili uvězněni ve svém vlastním oblečení.

 
Zamávejte nekomfortním opaskům
 

Jste na důležitém setkání, bavíte se se známými v restauraci, nebo jste se vydali na svoji každodenní zdravotní procházku. Rifle si pojistíte svým oblíbeným opaskem, který má už nejlepší roky za sebou.

Najednou vám jedna dírka na opasku chybí, a tak jste se pevněji ho utáhnout. Hůře se vám dýchá, chytají vás křeče do břicha, ale už jste si zvykli. Je to přece opasek. Plní svůj účel. Nebo ne?

 
39 pozic je více než 7 dírek

Klasický opasek vám nabídne 7 děr, kterým se budete muset přizpůsobit a časem se nekomfort stává nevyhnutelným jevem.

Představte si, že byste tyto dírky na opasku neměli. Místo byste měli k dispozici 39, díky kterému byste si mohli nastavit délku opasku na 100 % podle vašich představ. A o tom to je – opasek bude sloužit vám, ne vy jemu.

Nastoupíte do auta, jednoduše si opasek uvolníte, půjdete na oběd, přizpůsobíte se vašim potřebám, následně vrátíte do původní pozice. A to všechno bez toho, aby někdo něco zaregistroval.

 

Luxusní provedení z pravé italské kůže

Slovo luxus se v dnešní době skloňuje téměř na každém kroku. Ovšem, spojení české ruční výroby, unikátního zapínacího mechanismu a pravé italské kůže, kterého výsledkem je opasek tak funkční, že bude sedět každému členovi vaší rodiny, luxusem je.

funkčnosť spony a zapínania

Investujte teď a ušetříte do budoucna

Díky tomu, že opasky nemají dírky a ani klasickou sponu, se opasek nezlomí, neohne a ani nepřetrhne. Výběrová hovězí kůže bez problémů vydrží každodenní nápor při nošení. Vám tak stačí investovat jednou do kvality, která se vám několikrát vrátí.

1 opasek na 6 způsobů

Výhodou REDFIR opasků je nejen moderní zapínací mechanismus, díky kterému už nikdy neucítíte nepříjemné tlačení opasku, ale i konfigurátor, se kterým si můžete navrhnout opasek podle vlastních představ.

K dispozici máte více než 70 kombinací opasků s různými typy spon či barvami. Zvolte si barevnou kombinaci, která lichotí nejen vašemu stylu oblékání, ale i postavě.

Navíc, pokud si vyberete samostatnou koženou část opasku, spony si můžete dokoupit a měnit je podle potřeby.

 6 spon

 

Jednoduchost výběru díky jedné délce

S, M, XL, 90 nebo 110? Stovky obchodů a desítky různých číslování, stylů a šířek opasků, přičemž najít opasek, který vám bez zaváhání zapadne do prostřední dírky, se zdá být nemožné.

Avšak, vybrat si z jedné délky a jedné šířky opasku, přičemž největším problémem je správně zvolená barva, zní mnohem lépe.

Všechny pánské REDFIR opasky jsou vyráběné ve standardní délce 120 cm. Dámské opasky mají 100 cm. Jestli vám náhodou opasek po zakoupení nesedne, pohodlně si ho zkraťte odstřihnutím přebytečné časti.

Pro náročné zákazníky nabízíme i možnost výroby opasku na míru. V případě, že vám standardní délka nestačí, můžeme pro vás vyrobit opasek o pár desítek centimetrů delší.

Ideální jako personalizovaný dárek

Kupovat klasický opasek jako dárek se někdy nemusí vydařit. Není nic horšího, než netrefit správnou velikost či materiál opasku. Opasky REDFIR nejenže sednou každému, ale zároveň je můžete i personalizovat.

Díky reliéfnímu ražení do kůže si sami vyberete, jaké jméno nebo nápis má být na opasku vyrytý. Opasek se tak stane dárkem s přidanou hodnotou pro svého nového majitele.

Do letadla ta správná volba

Při kontrolách jsou všichni povinni ze sebe sundat všechny kovové části. Ve spoustě případů je tímto kovovým prvkem i samotný opasek. Protože se však na opasku nachází odepínací spona, nikdy nejste nuceni sundat ze sebe celý opasek. Stačí odepnout sponu, dát ji do přehrádky k ostatním věcem, projít a ušetřit pár nepříjemných pohledů při tom, jak byste bojovali s opaskem, který ne a ne zapadnout do kalhot.

opasok sa drží v ruke

Zažijte nový druh komfortu

… a vyjděte ze zajetých kolejí. Řekněte sbohem svému starému opasku a vyzkoušejte takového, který na sobě ani necítíte. Ať už jste dáma nebo pán, svoji cestu si k němu najdete tak, jako X našich spokojených zákazníků. A jestli nám nevěříte, podívejte se na to, co si myslím ostatní.