Slyšeli jste už o „pohodlných“ opascích?

Znáte ten pocit, když si dáte dobrý oběd a Váš pásek Vám dá ihned najevo, že je něco špatně? Nebo když cestujete a pásek Vám v sedací poloze v autě, či letadle vadí?
 
Známe to asi všichni, kdo rádi nosíme elegantní oblečení, při kterém je opasek často nezbytnost. Proto jsme si v REDFIRu řekli, že budeme vyrábět pásky, které jsou komfortní a pohodlné při každodenním nošení, dlouhých cestách, nebo i při změně hmotnosti, pokud zhubnete nebo naopak přiberete.
 
REDFIR opasky bez dírek
 
 
Jak jsme toho dosáhli?
 
Vzali jsme prémiovou italskou kůži, takzvanou Top grain leather, česky vrchní zrnitá kůže - je to vrchní vrstva kůže, která je její nejkvalitnější a nejtrvanlivější částí. Tato vrstva kůže je získávána od vrchní části kůže hospodářského zvířete a obsahuje nejvyšší hustotu vláken. Top grain leather je obvykle používána pro výrobu luxusních a trvanlivých kožených produktů a díky její měkkosti je velmi komfortní pro nošení.
 
Hlavně žádné dírky!
 
Pro maximální komfort pásků REDFIR jsme se rozhodli pro automatický mechanismus zapínání, což v praxi znamená, že tyto pásky nemají dírky. Místo 7 dírek máte na opasku až 39 pozic, na které můžete opasek zapnout, což zaručuje maximální komfort při každodenním nošení. Utahování, ale i uvolňování opasku je velmi jednoduché a můžete to dělat kdykoli, jelikož to nevzbuzuje takovou pozornost, jako přestavování dírek na klasickém opasku, což například při obchodním jednání rozhodně nedoporučujeme :-)
 
REDFIR opasky bez dírek česká výroba

 

Tento systém zapínání má i další benefity – můžete mít k jednomu opasku 6 různých spon a udělat tak z jednoho opasku až 6 různých designů. Spona se dá velmi jednoduše vyměnit, během pár vteřin. Můžete tak mít jeden pásek, který se bude hodit k více outfitům.

Za vysokou kvalitu zpracování ručí naše výroba, která se nachází v Česku, kde se místní řemeslníci věnují kožedělné výrobě již více než čtvrt století a díky vysoce kvalitní italské kůži, v kombinaci s detailní ruční výrobou a zkušenostmi z práce s kůží, dokážeme vyrábět produkt, který budete na svých kalhotách hrdě nosit dlouhá léta.